Trgovina
03 56 53 619 / 040 686 050

Strokovno svetovanje in pomoč
040 512 700

Dežurni veterinar
031 TRALALI TRALALA

Brezplačna dostava pri naročilu nad 39,90 €

Odpošiljanje vašega naročila v 24h

Brezplačna dostava pri naročilu nad 39,90 €

Title
Description
Gumb
Title
Description
Gumb
Previous
Next

Predstavitev podjetja

Pozdravljeni dragi prijatelji !

Imperial Pet je privatna blagovna znamka, ki si je v zadnjih desetih letih pridobila zaupanje številnih kosmatincev in njihovih lastnikov, v Zasavski regiji in širši okolici.

V našem podjetju Vam ponujamo pester izbor prehrane višjih kakovostnih razredov in opreme za pse, mačke, glodavce, ptice, ribe ter plazilce. Pohvalimo se lahko z strokovno izobraženim kadrom in kompetentnostjo le tega, uspešnim sodelovanjem z različnimi veterinarskimi ambulantami in nadgrajevanju znanja skupaj z njimi. Naša glavna skrb so vaši ljubljenčki, zato svoje izkušnje in strokovno znanje z največjim veseljem povsem brezplačno delimo z vami.

Ena od naših prednosti v tej panogi je širina izdelkov in blagovnih znamk, saj nismo vezani na lastni uvoz, ampak ponudbo oblikujemo na podlagi stroke ter povpraševanja na trgu. Prav tako to pomeni širok cenovni razpon in pokrivanje vseh razredov kvalitete, redno dodajanje novosti in sledenje trendom ter razvoju panoge, kar omogoča najboljšo ponudbo, prilagojeno vsakemu ljubljenčku glede na njegove specifične potrebe in prave odločitve pri oskrbi malih živali.

Imperial Pet Zagorje … Ljubljenčki vedo zakaj !

Hvala za zaupanje,

USTVARJAMO PRIJATELJSTVA

TOP 25

Priljubljene blagovne znamke